Kuuselalla täysosumasunnuntai telinevoimistelun SM-kilpailuissa!

Kuuselalla täysosumasunnuntai telinevoimistelun SM-kilpailuissa!

Espoon Telinetaitureiden Ilkka Kuusela jatkoi loisteliaita esityksiään Järvenpää Areenalla sunnuntaina, kun Suomen parhaat mies- ja naistelinevoimistelijat ratkoivat paremmuutensa telinekohtaisissa finaaleissa. Jo Ilkan ensimmäinen suoritus hevosella oli kultamitalin arvoinen, toinen voitto tuli täydellisen onnistumisen jälkeen Ilkan viimeiseltä telineeltä, nojapuilta. Rekillä Ilkka teki kaksi pientä virhettä, joiden vuoksi TuUL:n Sami Aalto kipusi niukasti Ilkan edelle.

Ilman rekin pikkufiboja ja varttitunnin kuluttua nähtyä Samin erinomaista onnistumista rekillä Ilkka olisi vienyt puolet tänään miehille tarjolla olleista kultamitaleista ja SM-kilpailujen kuninkaan titteli olisi kirjoittajan näkemyksen mukaan kuulunut hänelle. Nyt sekä Ilkka että kuusiottelun voittanut Sami saalistivat kaksi telinefinaalien voittoa, joten Sami jäi niukasti mutta kiistattomasti niskan päälle.

EsTT:n Heikki Nivan epäonni jatkui sunnuntaina. Neljästä Heikin finaalisuorituksesta kolme ensimmäistä (hevonen, renkaat ja nojapuut) menivät alakanttiin ja yleisö sai nähdä heikkimäistä jälkeä vasta Heikin viimeisellä telineellä rekillä. Hyviäkin suorituksia Heikin viikonloppuun mahtui, mutta erityisen lupaavaa tulevaisuuden arvokilpailuja ajatellen on se, että molempina kisapäivänä vaikeuksien jälkeen hän sai koottua “paketin” uudelleen kasaan.

 
Ilkka Kuusela, kaksi SM-kultaa päivän telinefinaaleissa

Telinevoimistelun SM-kilpailut 31.10.2009, tulokset

YLE Areenan lähetys SM-kilpailuista 

Valokuvia SM-kilpailuista