Telinevoimistelun SM-kilpailut ja luokkakisat viikonloppuna Järvenpäässä. Kaikki Järvenpää Areenalle kannustamaan Ilkka, Aapo, Heikki ja EsTT-junnut menestykseen!

Telinevoimistelun SM-kilpailut ja luokkakisat viikonloppuna Järvenpäässä. Kaikki Järvenpää Areenalle kannustamaan Ilkka, Aapo, Heikki ja EsTT-junnut menestykseen!

Telinevoimistelun miesten ja naisten SM-kilpailut järjestetään tänä viikonloppuna 31.10.-1.11. Järvenpää Areenassa. SM-kilpailujen yhteydessä järjestetään myös naisten Fingym, katsastus Arquesin ja Kagenfurtin kv. kilpailuihin ja maajoukkue- ja kilpalinjojen luokkakilpailut sekä miesten luokkakilpailut.

Lue lisää kisatietoa järjestäjän Voimisteluseura Keski-Uusimaan nettisivuilta.

Miesten SM-kilpailuissa mukana ovat Espoon Telinetaitureista Ilkka Kuusela, Aapo Stenfors ja Heikki Niva.

 Ilkka Kuusela

Ilkka uskoo eniten mahdollisuuksiinsa lauantain 6-ottelussa sekä sunnuntain telinefinaalien hevos-, nojapuu- ja rekkikilpailuissa. “Valmistautuminen on mennyt hyvin. Kuusiottelun keulilta uskoisin löytyvän turkulaisen Sami Aallon, mutta mitalisijoille ottelussa uskon pääseväni.”

Aapo on asettanut itselleen tavoitteeksi puhtaiden suoritusten ja puhtaiden sarjojen tekemisen. Mitaleita nuori mies ei vielä näissä SM-kilpailussa usko kumartavansa. Aapon vahvat telineet ovat rekki ja hyppy – heikkouksinaan hän pitää permantoa ja nojapuita.

 Heikki Niva ja Mati Kirmes

Ikäkausisarjoissa SM-kultamitaleja kotiinsa lapioinut Heikki pitää itseään kuusiottelijana, ottelussa hän uskookin pääsevänsä kiinni aikuisten sarjojen mitalikantaan. Sunnuntaina hän odottaa itseltään parhaita suorituksia rekillä, permannolla ja nojapuilla.

Miestemme päävalmentaja Mati Kirmes on omissa arvioissaan samoilla linjoilla voimistelijoiden kanssa. “Kyllä Espooseen tuomme mitalin tai useampiakin. Uskon näkeväni tasaväkisen kisan Ilkan ja Heikin kesken ja Aapolta paljon onnistumisia.”