Upea Svoli Gaala 2009 Barona Areenalla, uutinen päivitetty 23.10.

Upea Svoli Gaala 2009 Barona Areenalla, uutinen päivitetty 23.10.

 EsTT:n voimistelijat vastasivat kahdesta vauhdikkaasta esityksestä launtai-illan Svoli Gaalassa. Pojat ja trampoliiniryhmä esiintyivät yhdessä Bon Jovin Bounce‘n soidessa taustalla. TeamGymin Spiraalit ja Pyramidit näyttivät myös taitojaan korkeatasoisessa voimisteluillassa.

Gaalan sykähdyttävimmistä esityksistä vastasivat Vantaan Voimisteluseuran äidit pupuvauvoineen ja saman seuran ohjelma Siiville. Granadassa yleisö sai kuulla elävän pianonsoiton säestämänä oopperalaulaja Jyrki Anttilaa osana OVOn voimisteluesitystä. Kauniin gaalan päättivät rytmisen voimistelun maailman ehdottomaan huippuun kuuluva Valko-Venäjän Melitina Staniouta sekä naisten joukkuevoimistelun maailmancupin voittaja Venäjän Oscar.

Valokuvia