EsTT hakee ohjaajaa jumppakouluihin sekä poikien telinevoimistelun harrastajaryhmiin

EsTT hakee ohjaajaa jumppakouluihin sekä poikien telinevoimistelun harrastajaryhmiin

Espoon Telinetaiturit Ry lukeutuu organisaationa maamme suurimpiin voimisteluseuroihin. Lajitarjontaamme kuuluu naisten ja miesten telinevoimistelu, trampoliinivoimistelu sekä TeamGym. Koko seuran jäsenmäärä on yli 1300.

Haemme seuraamme:

Ohjaajaa 4-6-vuotiaiden lasten jumppakouluihin

Jumppakouluohjaajan työhön sisältyy tuntien suunnittelu sekä ryhmänohjaus yhdessä muiden ohjaajien kanssa. Olet kiinnostunut pienten lasten kanssa työskentelystä ja jumppakoulutoiminnan kehittämisestä. Tarjoamme monipuolisen työn sekä innostavan työyhteisön. Telinevoimistelun lajitaito ei ole ehdoton edellytys, tarjoamme mahdollisuuden lisäkoulutukseen.

Ensisijaisesti haemme vakituista ohjaajaa lauantain ryhmille klo 11–16.30. Lisäksi mahdollisuus tehdä sijaisuuksia arkipäivisin.  Palkkaus työkokemuksen ja koulutuksen mukaan.

Tuntiohjaajia poikien telinevoimistelun harrasteryhmiinHarrasteryhmien ohjaajan työhön sisältyy tuntien suunnittelu sekä ohjaus. Olet kiinnostunut lasten ja nuorten ohjaamisesta ja harraste toiminnan kehittämisestä. Tarjoamme monipuolisen työn sekä innostavan työyhteisön. Telinevoimistelun lajitaito ei ole ehdoton edellytys, tarjoamme mahdollisuuden lisäkoulutukseen. Viikkotuntimäärä sovittavissa, alustavasti tarjolla kolme omaa 1h/vko:ssa ryhmää sekä mahdollisuus tehdä sijaisuuksia. Palkkaus työkokemuksen ja koulutuksen mukaan.

 

 

Hakuaika 14.6.2009 asti.
Hakemukset ja yhteydenotot puhelimitse tai sähköpostitse: Katri Saarinen 050-43 48 482, pojat@espoontelinetaiturit.fi.

Lisätietoja seuramme toiminnasta kotisivuilta http://www.espoontelinetaiturit.fi/