VOIMISTELUPÄIVÄT 5.-7.6.2009 Jyväskylässä, ILMOITTAUTUMINEN

VOIMISTELUPÄIVÄT 5.-7.6.2009 Jyväskylässä, ILMOITTAUTUMINEN

VOIMISTELUPÄIVÄT EsTT:n KILPAVOIMISTELIJOILLE!

Suomen voimistelupäivät 2009 lähestyvät. Ne pidetään tänä kesänä Jyväskylässä 5-7.6. Kilpailujen pääpaikkana on Hipposhalli (Kuntoportti 3, 40700 Jyväskylä).

Jokaisella voimistelupäiville osallistuvalla tulee olla kisapassi. EsTT ry tukee tänä vuonna jokaista voimistelupäiville osallistuvaa voimistelijaa 10 EUR:lla. Tämä 10 EUR:n tuki huomioidaan jo laskutusvaiheessa alla mainituista kisapassihinnoista.

• Yhden päivän kisapassi: Oikeuttaa osallistumaan kilpailuihin, iltanäytökseen,
kisadiskoon ja sisältää yhden valitun ruoan. Passin hinta on 45 EUR

• Kahden päivän kisapassi: oikeuttaa osallistumaan kilpailuihin, iltanäytökseen,
kisadiskoon ja sisältää yhden koulumajoitusyön, aamiaispaketin majoituskoululla
sekä 3 valittua ruokaa. Kahden päivän passin hinta on 60 EUR

• Kolmen päivän kisapassi: oikeuttaa osallistumaan kilpailuun, iltanäytökseen,
kisadiskoon ja sisältää kaksi koulumajoitusyötä, 2 x aamiaispaketit
majoituskoululla sekä 5 valittua ruokaa. Kolmen päivän passin hinta on 75 EUR

Huoltajille, valmentajille ja tuomareille on tarjolla oma passi, joka on ilmainen. Passiin sisältyy yöpyminen koulumajoituksessa 1-2 yötä, riippuen passista. Ruokailut eivät sisälly passiin. Niitä voi tilata ilmoittautumisen yhteydessä haluamansa määrän (aamu- tai iltapala 4 EUR, lounas tai päivällinen 6 EUR)

ILMOITTAUTUMINEN TÄSTÄ LINKISTÄ
Jokaisesta lähtijästä on täytettävä oma lomake. EsTT ry ilmoittaa Jyväskylään yhteisesti kaikkien jaostojen voimistelijat, tuomarit, valmentajat ja huoltajat. Yhteistä ilmoittautumista varten osallistumistiedot on ilmoitettava 8.5.09 mennessä

Sisäänkirjautuminen tapahtuu rekisteröitymisvaiheessa saaduilla tunnuksilla. Jos salasana on hukassa, älä rekisteröidy uudestaan. Voit tilata salasanan palvelun etusivulta tai info@espoontelinetaiturit.fi. Ilmoittautumisen jälkeen lasku tulee ilmoittautumisen tehneen henkilön sähköpostiosoitteeseen 10.5.09.

Voimistelijan oma valmentaja ilmoittaa voimistelijalle ja hänen huoltajalleen mihin luokkaan voimistelija osallistuu. Tätä tietoa tarvitaan mm. ilmoittautumisen yhteydessä. Voimistelupäivien alustava aikataulu sekä lisätietoja tapahtumasta löytyy osoitteesta: http://www.jyvo.fi/voimistelupaivat_2009/

 Vuonna 2009 seura ei järjestä voimistelupäiville yhteistä kyytiä, vaan jokainen ryhmä/voimistelija sopii kyydit itse.

HUOLTAJAT:
Ryhmän voimistelijat tarvitsevat mukaan vapaaehtoisen huoltajan/huoltajia. Suositeltava huoltajasuhde on 1/5-7 voimistelijaa voimistelijoiden iän ja muut vaikuttavat asiat huomioiden. Jokainen ryhmä sopii keskenään voimistelupäiville huoltajan roolissa lähtevät henkilöt. Huoltajapassi on ilmainen ja siihen sisältyy koulumajoitus. EsTT tukee huoltajien osallistumista maksamalla huoltajien ruokailut. Haluamansa ruokalipukkeet tulee ilmoittaa ilmoittautumiskaavakkeessa etukäteen.

Voimistelullisin terveisin, NTV, MTV ja tramppa