Elokuun LIIKUNTALEIREILLE ilmoittautuminen jatkuu 18.5.09

Elokuun LIIKUNTALEIREILLE ilmoittautuminen jatkuu 18.5.09

Liikunnallisia leirejä 7-13-vuotiaille tytöille ja pojille. Luvassa on erilaista temppuilua ja toimintaa Tuulimäen salilla sekä sen lähiympäristössä. Ohjelmaan kuuluu mm. voimistelua, mailapelejä, uintia ja erilaisia lajikokeiluja. Yksi leiripäivistä vietetään Esport Centerissä. Jokaiseen leiriviikkoon sisältyy myös päiväretki myöhemmin ilmoitettavaan kohteeseen.
 
Leirit, maanantai-perjantai, klo 9-16:

1.    1.-5.6.2009 , ilmoittautuminen on päättynyt  
2.    8.-12.6.2009, ilmoittautuminen on päättynyt   

4.    3.-7.8.2009    
5  10.-14.8.2009

Paikka: Tuulimäki (Tapiola) sekä lähiseutu
Hinta: 150 EUR/ viikko, poikkeuksena juhannusviikon leiri 120 EUR. Hintaan sisältyy viiden (juhannusviikko neljän) päivän leiri, sisäänpääsyt/ kenttä- ja mailavuokrat Esport Centerissä sekä lounasruokailu. Perhealennus (-10%) annetaan 2. ja sitä seuraaville sisarukselle.

Jos lapsi osallistuu useammalle leirille, muodostuu hinta seuraavasti:
Kaksi leiriä (ma-pe), hinta on 270 EUR
Viikon leiri ja 3.leiri, hinta on 240 EUR
Kesäkuun leirit, hinta on 375 EUR
Kaikki 5 leiriä, hinta on 580 EUR

Ilmoittautuminen Elokuun leirien 18.5-19.6.2009
Ilmoittautuminen tehdään seuran ilmoittautumispalvelun kautta, tästä linkistä. Vahvistamme ilmoittautumisen sähköpostitse viikon kuluessa ilmoittautumisesta. Sisäänkirjautumiseen tarvittavat tunnukset huoltaja on saanut rekisteröityessään EsTT:n jäsenrekisteriin. Jos tunnukset ovat unohtuneet, ne voi tilata palvelun etusivulta tai info@espoontelinetaiturit.fi Älä rekisteröidy uudestaan.

Mikäli huoltaja ei ole vielä rekisteröitynyt, pääsee tästä linkistä rekisteröitymislomakkeeseen. Lomakkeen täyttämisen jälkeen sisäänkirjautumalla saamillaan tunnuksilla pääsee suoraan ilmoittautumislomakkeeseen.  

Ohjaajat: Ohjaajina leireillä toimivat EsTT:stä tutut ohjaajat. Lajikokeiluissa on mukana alansa osaajia.

Varusteet: Liikunnallinen asuste. Varusteista ilmoitetaan leiriläisille tarkemmin ennen leirin alkua. Lisäksi mukaan on suositeltavaa ottaa juomapullo + välipalaa. Mainitsethan mahdollisesta erityisruokavaliosta ilmoittautumisen yhteydessä.

Mukaan leiriviikoille mahtuu 40 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Kaikki leiriläiset ovat vakuutettuja seuran puolesta.

Muut leiriehdot:
Ilmoittautumiset ovat sitovia. Leirilaskut lähetetään sähköpostitse.
Kesäkuun leirimaksujen eräpäivä on 15.5.09 ja elokuun leirien eräpäivä on 15.7.09.

Leiripaikan voi peruuttaa eräpäivään mennessä ilman kuluja. Peruutus tulee tehdä sähköpostitse osoitteeseen laskutus@espoontelinetaiturit.fi. Eräpäivän jälkeen leirin alkuun asti paikan peruuttamisesta perimme 30 EUR leirivalmistelukuluja. Leiriviikon aikana tapahtuneet peruutukset hyvitetään vain jos leiri peruuntuu tai jää kesken loukkaantumisen tai sairastapauksen takia. Esittämällä lääkärintodistuksen palautamme rahat jo maksettujen päivien osalta tai mahdollisesti kokonaan.

Leirin peruuntuessa vähäisen osallistujamäärän tai seurasta aiheutuneen muun syyn takia palautetaan leirimaksu kokonaisuudessaan. Asiasta ilmoitetaan osallistujille kaksi viikkoa ennen leirin alkua.

Lisätietoja:
Ilona Kiviranta leirit@espoontelinetaiturit.fi (050-350 6100)


KESÄKUUSSA MYÖS TRAMPOLIINIKURSSEJA:
T
rampoliinikursseja
pidetään kesäkuussa Ruusutorpan koululla. Kurssit kestävät maanantaista perjantaihin, harjoittelua on tunti päivässä. Ilmoittautuminen on mahdollista 24.5.09 asti. Lisätietoja trampoliinikursseista noora@espoontelinetaiturit.fi

Ilmoittautuminen tehdään ilmoittautumispalvelun kautta (jäsenrekisteri, sivun yläkulmassa)
Mikäli huoltaja ei ole vielä rekisteröitynyt EsTT:n ilmoittautumispalveluun, sen voi tehdä jo valmiiksi tästä. Jos tunnukset on hukassa, älä reksiteröidy uudestaan vaan tilaa tunnukset palvelun etusivulta tai info@espoontelinetaiturit.fi

TERVETULOA MUKAAN LIIKKUMAAN ESTT:n KANSSA!