KILPAILUKUTSU: MTV luokkakilpailut (pojat 14PM karsinta) ja NTV kilpalinjan luokkakilpailut 4.-5.4.2009 Tuulimäki, Espoo

KILPAILUKUTSU: MTV luokkakilpailut (pojat 14PM karsinta) ja NTV kilpalinjan luokkakilpailut 4.-5.4.2009 Tuulimäki, Espoo

Miesten telinevoimistelun luokkakilpailut (pojat 14PM karsinta)
Naisten telinevoimistelun kilpalinjan luokkakilpailut

Aika ja paikka
4.-5.4.2009, Itätuulenkuja 9, Espoo, Tapiola (Tuulimäen väestönsuoja)

Lauantai 4.4.2009 Miesten telinevoimistelun luokkakilpailu ja pojat 14PM karsinta:
klo 11.00  luokat 2-3 sekä EsTT:n oma pikkupoikien luokka, telinekokeilu klo 10.00
klo 14.00     luokat 4, 5a, 5b sekä alle 14v PM-karsinta, telinekokeilu klo 13.00

2. luokan rekkisarja suoritetaan joko tavallisella rekillä tai putki-mallisella remmirekillä. Mikäli voimistelija haluaa suorittaa sarjan remmirekillä, tulee hänellä olla omat remmit mukana.

Sunnuntai 5.4.2009 Naisten telinevoimistelun kilpalinjan luokkakilpailut:
klo 11.00  D- ja F-luokat (D-luokan verryttely klo 10.30 ja F-luokan telinekokeilu klo 10.00)
klo 14.00 B-, C- ja E-luokat (B- ja C-luokan verryttely klo 13.30 ja E-luokan telinekokeilu klo 13.00)

Tuomarit
Tuomarisääntöjen mukaisesti. Tuomareiden nimet ja arvostelukorttien tasot on selvitettävä ilmoittautumisen yhteydessä. Tuomaripalaverit alkavat n.45 min ennen kilpailujen alkua.
 
Osallistumismaksu
MTV:n osallistumismaksu/ voimistelija on 20 EUR (lk 2-5a.) 25 EUR (lk 5b) ja 35 EUR (karsinta).
NTV:n kilpalinjan luokkien B, C ja D osallistumismaksu on 20 EUR/voimistelija. NTV:n kilpalinjan luokkien E ja F 10 EUR/teline, maksimimaksu 25€.
Osallistumismaksut lähetetään seuroille sähköpostitse ilmoittautumisen jälkeen.

Ilmoittautumisaika on 4.3.–22.3.2009
Kilpailijoiden ja tuomareiden ilmoittautuminen tehdään Internetin kautta ilmoittautumisohjelmassa.  Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista 26.–30.3.2009, jolloin osallistumismaksuun lisätään 10 EUR/voimistelija.

VAIHE 1: Seuran yhteyshenkilö rekisteröityy ohjelman käyttäjäksi.
-Palaa rekisteröitymisen jälkeen tälle sivulle VAIHE 2. 
-Jos seuralla on jo tunnukset EsTT:n palveluun, siirry suoraan VAIHE 2.

Sama yhteyshenkilö voi ilmoittaa osallistujat sekä MTV:n että NTV:n kilpailuihin tai sitten seuralla voi olla omat yhteyshenkilöt molempiin kilpailuhin.  Rekisteröityminen tehdään täyttämällä Internetissä lomake, johon täytetään omat henkilötiedot (mm. nimi, ikä, puhelinnumero ja sähköposti tai seuran s-posti). Kun yhteyshenkilö on täyttänyt ja lähettänyt lomakkeen palveluun, näkyy ruudulla yhteyshenkilön käyttäjätunnus sekä salasana. Ohjelma lähettää samat tiedot automaattisesti myös annettuun sähköpostiosoitteeseen. Kilpailuihin ei voi ilmoittautua ennen kuin on rekisteröitynyt käyttäjäksi.

VAIHE 2: Valitse kumpaan kilpailuun olet ilmoittamassa osallistujia. Kirjaudu linkeistä sisään saamillasi tunnuksilla. 

MTV luokkakilpailut ja pojat 14PM 4.4.09
Ilmoittautumiskaavake 
NTV luokkakilpailut 5.4.09 Ilmoittautumiskaavake

Ohjelmaan kirjaudutaan yhteyshenkilön saamilla tunnuksilla. Yhteyshenkilö ilmoittaa seuran osallistujat kilpailuihin ilmoittautumispalvelusssa. Ilmoittautumislomakkeeseen syötetään osallistujien määrä ja nimet kyseiseen luokkaan. NTV:n lomakkeessa ilmoitetaan myös tuomarit/luokka. Ilmoittautumisen yhteydessä on ilmoitettava myös tuomareiden nimet, tuomariluokitus sekä tuomaroitava luokka. Mikäli MTV-seura ei lähetä tuomareita, on asia mainittava ilmoittautumisen yhteydessä ja lisättävä tuomarisakkokohtaan osallistuvien voimistelijoiden lukumäärä.

VAIHE 3: Osallistujatietojen muuttaminen

Viimeiseen ilmoittautumispäivään asti yhteyshenkilö pystyy itse muuttamaan joukkueensa ilmoittautumistietoja tai perumaan ilmoittautumisen kokonaan Ilmoittautumislomake-sivulta OMAT TIEDOT-kohdasta, joka löytyy sivun vasemmasta yläreunasta. OMAT TIEDOT- kohdassa sivun yläreunassa näkyy myös luodun laskun tiedot viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen.

VAIHE 4: Lasku ja maksaminen

Ohjelma luo joukkuekohtaisen laskun viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen. Lasku lähetetään yhteyshenkilön sähköpostiin, sitä ei lähetetä postissa, joten se tulee tulostaa tai kirjoittaa laskun tiedot ylös paperille sähköpostista. OMAT TIEDOT- kohdassa sivun yläreunassa näkyy myös luodun laskun tiedot viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen. Laskussa olevaa viitenumeroa on ehdottomasti käytettävä laskua maksaessa!

Kisajärjestäjä pidättää oikeuden aikataulumuutoksiin. Mahdollisista aikataulumuutoksista ilmoitamme seuran yhteyshenkilölle.

Lisätietoja kilpailusta: pojat@espoontelinetaiturit.fi tai tytot@espoontelinetaiturit.fi
Ilmoittautumispalvelusta yhteydenotot: info@espoontelinetaiturit.fi

TERVETULOA!
Espoon Telinetaiturit ry