Miten toimia, kun kausi vaihtuu? Tässä tietoa jo syksyllä mukana olleille voimistelijoille.

Miten toimia, kun kausi vaihtuu? Tässä tietoa jo syksyllä mukana olleille voimistelijoille.

Normaalit viikottaiset harjoitukset päättyvät 14.12.2008 ja uudet harjoitukset alkavat viikolla 3, 12.1.09 eteenpäin.

JATKAMINEN KEVÄTKAUDELLE (Kevätkausi on 12.1-17.5.2009)

Harrastajat (tytöt, pojat ja trampoliini) , temppukoululaiset ja trampoliinin kilpavoimistelijat
Voimistelijaa ei tarvitse ilmoittaa erikseen jatkamaan kevätkaudelle. Hänet siirretään samaan ryhmään kevätkaudeksi. Tarkistakaa, että lapsen kohdalla mainitut yhteystiedot (sähköposti ja puhelinnumero) ovat jäsenrekisterissä oikein.

Tyttöjen ja poikien kilpavoimistelijat, Ponnarit, Aikuisryhmät (Tuulimäessä ma, ti, ke ja trampoliinin ti) sekä Outin perjantain äiti-lapsiryhmät
Teidän tulee tehdä paikanvahvistus JÄSENREKISTERISSÄ 15.–31.12.08 aikana. Paikka on varattava samasta ryhmästä kuin missä on ollut nyt syksyllä. 

Eli kirjaudu jäsenrekisteriin > liikuntaryhmiin ilmoittautuminen > valitse alasvetovalikosta ryhmään liitettävän nimi >  valitse sama ryhmä, missä ollut syksyllä > luo lasku > hyväksy.  Laskun tiedot tulevat sähköpostiin.

Mikäli kilpavoimistelijan on tarkoitus käydä harjoituksissa enemmän tai vähemmän kuin muut ryhmän voimistelijat, sopikaa asiasta valmentajan kanssa ja lähettäkää sähköpostia oikaisua varten laskutus@espoontelinetaiturit.fi.

VOIMISTELUN LOPETTAMINEN

Poisto on tehtävä 19.12.2008 mennessä jäsenrekisterissä. Rekisterin kautta tehty poisto kirjautuu ylläpitoon ja vapautuu seuraavalle. Siirry sisäänkirjautumisen jälkeen voimistelijan ’omat tiedot’ kohtaan > aktiiviset liikuntaryhmät > klikkaa roskakorin kuvaa, siitä liikuntaryhmästä josta haluat luovuttaa paikan.  

Mikäli salasana on unohtunut, sen voi tilata rekisterin sisäänkirjautumissivulla olevasta linkistä tai info@espoontelinetaiturit.fi. Uudelleen rekisteröitymällä ei löydy lapsen tietoja.

SYKSYN HARJOITUSMAKSU
on muutamilla vielä maksamatta. Lasku on lähetetty sähköpostitse voimistelijan tiedoissa ilmoitettuun sähköpostiin. Toivomme, että maksatte laskun mahdollisimman pian. Huoltaja voi tarkistaa jäsenrekisteristä voimistelijan tiedoista hänelle kirjoitetut laskut. Laskutusasioissa pyydämme ottamaan yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen laskutus@espoontelinetaiturit.fi.

Tässä vielä jaostojen joulutiedotteet.
TYTTÖJAOSTON TIEDOTE
POIKAJAOSTON TIEDOTE 
TRAMPOLIINIJAOSTON TIEDOTE

Korjaus (12.12.08) tiedotteeseen, jäsenmaksukausi muuttuu. Vuonna 2009 peritään jäsenmaksua kevätkaudelta 10 EUR, jonka jälkeen siirrytään jäsenmaksukauteen elokuu-heinäkuu, 20 EUR)

Kevätkausi alkaa 12.1.2009

Lisätietoja jäsenrekisteristä 045-1216536, Pia Saranpää
ma-ti klo 10-13 ja klo 16-17 ja to-pe klo 10-12 (lomalla 20.12.08-6.1.09)