23.11.2008 Espooseen mitaleita Junnu-GYMeistä

23.11.2008 Espooseen mitaleita Junnu-GYMeistä

 
Espoon Telinetaiturit olivat joukolla mukana viime viikonlopun Junnu-GYM-kisoissa Turun Alfahallissa. Sankassa lumipyryssä kotiinviemisiksi Turun Urheiluliiton järjestämistä kilpailuista saanvutettiin muutama mitalikin.
 
Sunnuntaiaamuna kolmannessa luokan kilpailu oli kovatasoinen, sillä järjestävän seuran voittajajoukkue kokosi kaikkiaan kasaan 106,80 pistettä! Espoon B-joukkue suoriutui hienosti kolmanneksi pistein 101,65. Joukkueessa voimistelivat Essi Järvelä, Meri Aaltonen, Hanna Kekäläinen, Lotta Turunen, Nea Korhonen sekä Anna Salmi, jolta mainittakoon vielä hienot puomipisteet 9.05.
 
Päivällä oli C-joukkueen vuoro. Marianna Leivo, Anna Lindroos, Jonna Laine, Tuta Ryynänen, Anniina Salmi, Liisa Mustakallio sekä Aino Kytömäki saavuttivat kilpailussa viidennen sijan. Yhteensä tytöt keräsivät tasaisella voimistelullaan 93,25 pistettä.
 
Illalla kisattiin vielä sekä A-joukkueen että D-joukkueen kilpailut. Toisessa luokassa nähtiin myös hyvin korkeita pisteitä. Voittajiksi selviytyi Turun Pyrkivän joukkue peräti pistein 107,75. Espoon joukkue voimisteli neljännelle sijalle pistein 104,95. Joukkueessa voimistelivat Anna Ustinov, Nelli Anttila, Lina Langenskiöldi, Ella Kettunen, Liisi Korvenranta sekä Nicole Staudinger. Permannolla nähtiin muutamakin yhdeksän pisteen sarja; Nicolen pisteet olivat 9,20 ja Nellin 9,00.
 
Viidennen luokan kilpailusta saatiin niinikään päivän toinen mitali, joka oli jälleen pronssinen. Minni Aaltonen, Silja Höglund, Jenni Grönroos, Maria Misukka sekä Katariina Varteva keräsivät kaiken kaikkiaan 125,50 pistettä. Tytöt suoriutuivat hienosti etenkin permannolla, josta mainittakoon erityisesti Katan komeat pisteet 11,85.
 
 
Onnea kaikille tytöille, valmentajille sekä tukijoukoille!