KILPAILUKUTSU, miesten telinevoimistelun luokkakilpailut 29.11.2008, Tuulimäki, Espoo

KILPAILUKUTSU, miesten telinevoimistelun luokkakilpailut 29.11.2008, Tuulimäki, Espoo

Espoon Telinetaitureiden poikavoimistelujaosto järjestää miesten
telinevoimistelun luokkakilpailut.

1.Aika ja paikka
Lauantai 29.11.2008, Itätuulenkuja 9 Espoo, Tapiola
(Tuulimäen väestönsuoja)

2.Aikataulu
klo 11.00 luokat 2-3, telinekokeilu klo 10.00
sekä harrastajaluokka (tarkoitettu ainoastaan EsTT:n voimistelijoille)
klo 14.00 luokka 4, telinekokeilu klo 13.00

3.Tuomarit
Tuomarisääntöjen mukaisesti. Tuomareiden nimet ja arvostelukorttien tasot on selvitettävä ilmoittautumisen yhteydessä. Tuomaripalaverit alkavat 45 min ennen kilpailujen alkua.

4.Osallistumismaksu
Osallistumismaksu on 20 EUR/voimistelija. Osallistumismaksut lähetetään sähköpostitse seuroille ilmoittautumisen jälkeen. Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista 22.-26.11.2008, osallistumismaksu on silloin 30 EUR/voimistelija.

5.Ilmoittautuminen
Kilpailijoiden ja tuomareiden ilmoittautumiset 21.11.2008 mennessä.  Ilmoittautuminen tapahtuu uuden ilmoittautumisohjelman kautta.

VAIHE 1: Käyttäjäksi rekisteröityminen, tästä linkistä rekisteröitymään.

Vain yksi henkilö voi toimia seuran yhteyshenkilönä. Yhteyshenkilö rekisteröityy ilmoittautumisohjelman käyttäjäksi. Rekisteröityminen tehdään täyttämällä Internetissä lomake, johon täytetään omat henkilötiedot (mm. nimi, osoite, ikä, puhelinnumero ja sähköposti). Kun yhteyshenkilö on täyttänyt ja lähettänyt lomakkeen palveluun, näkyy ruudulla yhteyshenkilön käyttäjätunnus sekä salasana. Ohjelma lähettää samat tiedot automaattisesti myös annettuun sähköpostiosoitteeseen. Kilpailuihin ei voi ilmoittautua ennen kuin on rekisteröitynyt käyttäjäksi.

VAIHE 2: Kilpailuihin ilmoittautuminen, tästä linkistä ilmoittautumislomakkeeseen.

Ohjelmaan kirjaudutaan yhteyshenkilön saamilla tunnuksilla. Yhteyshenkilö ilmoittaa seuran osallistujat kilpailuihin ilmoittautumispalvelusssa. Ilmoittautumislomakkeeseen syötetään osallistujien nimet kyseiseen luokkaan. Ilmoittautumisen yhteydessä on ilmoitettava myös tuomareiden nimet, tuomariluokitus sekä tuomaroinnin ajankohta (aamupv., iltapv vai kokopv.). Mikäli seura ei lähetä tuomareita, on asia mainittava ilmoittautumisen yhteydessä ja lisättävä tuomarisakkokohtaan osallistuvien voimistelijoiden lukumäärä.

VAIHE 3. Osallistujatietojen muuttaminen

Viimeiseen ilmoittautumispäivään asti yhteyshenkilö pystyy itse muuttamaan joukkueensa ilmoittautumistietoja tai perumaan ilmoittautumisen kokonaan Ilmoittautumislomake-sivulta OMAT TIEDOT-kohdasta, joka löytyy sivun vasemmasta yläreunasta. Sivun alareunassa näkyy myös luodun laskun tiedot viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen.

VAIHE 4: Lasku ja maksaminen

Ohjelma luo joukkuekohtaisen laskun viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen. Lasku lähetetään yhteyshenkilön sähköpostiin, sitä ei lähetetä postissa, joten se tulee tulostaa tai kirjoittaa laskun tiedot ylös paperille sähköpostista. Laskussa olevaa viitenumeroa on ehdottomasti käytettävä laskua maksaessa!

Lisätietoja kilpailusta: pojat(a)espoontelinetaiturit.fi 

TERVETULOA!
Espoon Telinetaiturit ry