EsTT:n joukkueita TeamGym kilpailuissa 22.11.2008

EsTT:n joukkueita TeamGym kilpailuissa 22.11.2008

EsTT:stä osallistui neljä teamgym-joukkuetta lauantaina 22.11.2008 pidettyyn TeamGym cup 2-kisaan.

Liikuntamyllyssä nähtiin paljon voltteja lauantaina 22.11.2008 kun siellä kisattiin Flikun järjestämät teamgym-kisat. Iltapäivällä kisattiin 2.
ja 5. luokan kisa ja illalla 3. ja 4. luokan kisa. Osallistujia koko kisassa oli 22 joukkuetta: kuusi joukkuetta 2. luokassa, yhdeksän 3.luokassa, neljä 4.luokassa ja kolme 5.luokassa. Espoon telinetaitureista osallistui neljä joukkuetta, josta kahdelle kisa oli ensimmäinen laatuaan ja kahdelle kisa oli toinen kerta.

2. luokassa kisasi kolme EsTT:n joukkuetta: Spiraali (Juulian ja Tainan tytöt), Pyramidi (Minnan ja Kaisan tytöt) ja Out there (Sadun 2.luokan tytöt). Kisassa jaettiin palkinnot erikseen vapaaohjelmasta ja yhdistetyistä trampetista ja volttiradasta. Vapaaohjelman kisa oli tiukka – eroa toisen ja viidennen joukkueen välillä oli vain 0,25!
Pyramidi sijoittui tiukassa kisassa kolmanneksi (7,80), Spiraalit neljänsiksi (7,75) ja Out there viidenneksi (7,70). Järjestys olisi voinut olla aivan päinvastainenkin, sillä Spiraalilta meni kymppä rajojen ylityksestä ja Out therelta meni kaksi kymppää siitä, etteivät saapuneet alueelle juosten… No, ensi kisassa tiedetään sitten!
Volttiradan ja trampetin yhteispisteissä Pyramidi sijoittui toiseksi.
Onneksi olkoon tytöille!

3.luokassa kisasi EsTT:stä Efekti -niminen joukkue eli Sadun TG-kilpatytöt. Joukkue kisasi ensimmäistä kertaa tällä kokoonpanolla – osa tytöistä kisasi jo viime voimistelupäivillä, mutta osa on tullut mukaan vasta noin puolitoista kuukautta ennen kisoja. Volttiradalla ja trampetilla tuli pari pientä epäonnistumista – johtuen osaksi siitä, että omalla salilla trampetti on hiukan erilainen kuin kisoissa käytetty. Vapaaohjelmassa joukkue sijoittui toiseksi viimeiseksi, kuten myös yhdistetyissä volttiradan ja trampetin pisteissä. Seuraaviin kisoihin mennessä on tavoitteena saada treenattua uusia liikkeitä, jotta ainakin volttiradan lähtöpisteet saadaan korkeammalle.

Kisoista raportoi Satu Raudasoja, joka toimi myös tuomarina 2. ja 3. luokassa.
EsTT:n joukkueiden jäsenet, paitsi Sadun tytöt, kilpailevat päälajinaan telinevoimistelussa.