EsTT:n pojat huippuvedossa Tampereella

EsTT:n pojat huippuvedossa Tampereella

Espoon Telinetaitureiden pojat olivat hyvin edustettuina viikonlopun luokkakisoissa Tampereella. Kisat järjestettiin SM-kisojen yhteydessä 1. – 2.11.
Kakkosluokassa EsTT:n Leevi Makkonen sai kaulaansa kirkkaimman mitalin ja kymmenen parhaan joukossa palkittiin myös Veikko Markkula (6.) sekä Joona Suila (7.). Kakkosluokassa kisasi yhteensä 46 poikaa, joista 16 edusti EsTT:n värejä.
Kolmosluokassa kisaajia oli yhteensä 24 ja näistä 7 ESTT:n riveistä. Mitalisaalis karttui tässäkin luokassa, kun Emil Voivalin kumarsi kolmannen palkinnon. Kaimansa Emil Soravuo voimisteli kuudennelle sijalle. Kunniamaininnan ansaitsee Arttu Kivikangas, joka teki ensimmäisen kerran kisoissa merkkarin. Pojat tekivät hyviä sarjoja ja valmentaja Olli Torkkel oli syystäkin tyytyväinen. Edellisen viikonlopun kisaan verrattuna suoritukset olivat parantuneet ja ahkeralla treenaamisella  tulevat paranemaan entisestään.

Nelosluokassa EsTT hallitsi suvereenisti. Otto Vanhatalo ja Milo Siivonen nappasivat kaksoisvoiton. Otolle kisa oli syyskauden toinen ja molemmat ovat sujuneet erittäin mallikkaasti. Milo sen sijaan aloitti kauden Tampereella ja heti hieno tulos. Menestys motivoi varmasti tuleviin harjoituksiin ja kisoihin.
Seuraavat näytön paikat ovat pojilla Turussa 22.11. ja Espoon kotikisoissa 29.11.
Onnittelut ja onnea koko poikaporukalle!