Espoolaistytöille mitaleita Alppilan Salamien kilpailuista 25.10.2008

Espoolaistytöille mitaleita Alppilan Salamien kilpailuista 25.10.2008

EsTT:n tyttöjä vieraili lauantaina Alppilan Salamien järjestämissä tähtikisoissa. Saaliina espoolaistytöillä oli monien tähtipisteiden lisäksi peräti kahdeksan mitalisijaa.
 
Super-2 luokassa Minnan ja Kaisan tytöt voimistelivat hienosti kolmoisvoittoon. Kullan vei Ella Kettunen(33.95), hopeaa Nelli Anttila (32.70) ja pronssia Lina Langenskiöld(32.35).
 
Kolmannessa luokassa Tainan ja Juulian ryhmän Nea Korhonen vei voiton pistein 32.75. Hopealle voimisteli Flikun Erika Ekroos, mutta pronssia tuli taas Espooseen Iina Kurjenojan voimistellessa kisan kolmanneksi parhaat pisteet 32.40. Neljännelle tilalle voimisteli Laura Stenvall(32.25). Kymmenen parhaan joukkoon voimistelivat myös Flora Wallin(6.), Maija-Kerttu Toskala(8.) ja Asta Friman(10.). Näiden tyttöjen lisäksi myös Ida Alexandroff ja Lotta Pietilä ylittivät tähtipisterajan.
 
Super3 luokka oli EsTT:n hallintaa. Kultamitalin arvoisesti kisassa voimisteli Essi Järvelä(33.35). Lotta Turunen saavutti hopeisen mitalin(32.90) ja kolmoisvoiton EsTT:lle varmisti pronssimitalisti Hanna Kekäläinen pistein 31.30.
 
Onnittelut tytöille ja valmentajille!