EsTT:lle menestystä poikien PM-kisoista

EsTT:lle menestystä poikien PM-kisoista

PM-kilpailut Greve, Tanska

Suomen joukkue ja EsTT:n voimistelijat menestyivät loistavasti Tanskassa käydyissä PM-kilpailuissa. Heikki Niva joukkueensa kokeneimpana johdatti Suomen voittoon ennen Norjaa ja Tanskaa. Nivan lauantain suoritukset riittivät 6-ottelussakin hienosti toiseen sijaan. Voittoon voimisteli Norjan Stian Skjerehaug ja kolmas oli myöskin norjalainen Hakon Andreassen. Suomalainen voimisteluosaaminen saa ottaa osan kunniasta Norjan poikkeuksellisen hyvästä menestyksestä; kaksi vuotta Norjan päävalmentajana olleen Antti Palkolan käden jälki alkaa näkyä.

Sunnuntain telinefinaalit olivat yhtä EsTT:n juhlaa. Heikki Niva dominoi päivää voittamalla rekin ja renkaat sekä sijoittumalla toiseksi permannolla ja hevosella. EsTT:n menestystä säesti upeasti Ruotsia edustava Oscar Kirmes permannon ja hevosen kolmossijoilla.

Kisoissa jaettiin 21 henkilökohtaista mitalia, näistä seitsemän eli kolmannes tuli Espooseen – Hienoa työtä Heikki, Oscar ja valmentaja Mati. Telinevoimistelussa perustyön tekeminen täydellisesti takaa huipputulokset myös tulevaisuudessa. Menestys poikien ja nuorten sarjoissa on paras mittari nimen omaan perusteiden osaamiseen. Tulosten perusteella on odotettavissa vielä paljon hyvää isommillakin areenoilla. Hyvä pojat, jatkakaa samaan malliin!